Nyhedsbrev 4. februar 2019

Nyt porteføljeselskab: Cargomatch
Nyt porteføljeselskab: Cargomatch

Nyt porteføljeselskab: Cargomatch

Pr. 21. januar 2019 tilgår Cargomatch ApS som et af porteføljeselskaberne med en minoritetsejerandel. Cargomatch driver hjemmesiden Fragtopgaver.dk der er en online tilbudstjeneste som formidler tilbud på fragtopgaver mellem vognmænd og kunder. Konceptet er, at de vognmænd som i forvejen kører, men har lidt ekstra plads i bilen, kan tilbyde denne plads billigt, til kunder som har gods der skal fragtes ad samme eller tilsvarende rute. På den måde undgår vognmanden halvtomme fragtbiler og kunden kan få en betydeligt lavere fragtpris.

Det gavner miljøet og giver slutkunden en billigere fragt, da vognmanden alligvel kører ruten. Indtil videre har mere end 101.000 danskere anvendt Fragtopgaver.dk og platformens score på Trustpilot er 9,5 ud af 10 med over 1300 anmeldelser.Læs mere om Fragtopgaver.dkFacebook grupper værd at følge

For at øge vidensdeling blandt nye og erfarne investorer såvel som personer på den anden side af bordet, kan jeg anbefale følgende Facebook grupper:
Cash og brains til fantastiske startups

Igennem 10 år har jeg som Business Angel hjulpet startups med smart kapital enten i form af vækstlån eller ejerandel, samt sparring, erfaring og netværk.

Læs mere
Afmeld nyhedsbrev


Bliv holdt opdateret - Tilmeld nyhedsbrev