Betingelser for besøgende på Magnuskjoeller.dk


1: Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For at beskytte dit privatliv bedre, beskriver vi her, hvordan vi bruger den data, vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Personoplysninger

Når du besøger vores website, så indsamler vi personoplysninger ved helt almindelige interaktioner, som fx tilmelding til vores nyhedsbrev, ansøgning om investering eller download af vores services og værktøjer.

Vi indsamler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID, oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, du interagerer med os fra, dit IP-nummer samt din geografiske placering.

www.magnuskjoeller.dk tilbyder en række funktioner, hvor du som besøgende selv indtaster information, og i det omfang, du selv taster følgende ind, behandler vi: navn, telefonnummer, e-mail. Det sker typisk i forbindelse med, at du ansøger om investering eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vores behandling af personoplysninger sker altid sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine personlige oplysninger anvende udelukkende til det formål, de er indsamlet til.

Oplysningerne bruges teknisk set til at identificere dig som bruger i vores system, der muliggør at vi kan levere dig det, du efterspørger. Fx at komme i dialog omkring din virksomhedscase, du søger investering til, eller at modtage vores nyhedsbrev, som har flere tilmeldingsfunktioner på www.magnuskjoeller.dk.

Desuden anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores indhold på siden.

Trafikmåling

Google Analytics giver os adgang til din adfærd på www.magnuskjoeller.dk, og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din IP-adresse til at tracke din adfærd.

Copyrights

Alle copyrights, trademarks og intellectual property rights i indhold, som er blevet offentliggjort via hjemmesiden www.magnuskjoeller.dk, tilhører os og vores licenser.

2. Dataansvar og kontaktoplysninger

Magnus Kjøller Holding forbeholder sig retten til at opdatere retningslinjer og betingelser, herunder også persondatapolitik, og i så fald annoncere disse ændringer via www.magnuskjoeller.dk.

Magnus Kjøller Holding Aps er dataansvarlig og kan kontaktes via følgende oplysninger:

Magnus Kjøller Holding Aps
Strømmen 9, 9400 Nørresundby
info@magnuskjoeller.dk

Du kan altid kontakte Magnus Kjøller Holding omkring vores behandling af data. I så fald bedes du kontakte vores ansvarlige for persondata via mail på info@magnuskjoeller.dk