Nyhedsbrev 19. januar 2019

Lancering af Dealhub: En markedsplads for investeringsmuligheder
Lancering af Dealhub: En markedsplads for investeringersmuligheder!

Dealhub: En markedsplads for investeringsmuligheder

Dealhub er et privat projekt skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere at dele sin "deal" med andre såvel som at få adgang til andre spændende investeringsmuligheder der er i markedet.

Igennem min rolle som Business Angel modtager jeg dagligt investeringsmuligheder, og selvom der er mange gode cases må jeg ofte takke nej, simpelthen fordi casen af den ene eller anden grund ikke passer til min investeringsprofil.

Jeg har altid manglet at kunne henvise til et værktøj, en platform, som kunne hjælpe iværksætteren videre. Derfor er Dealhub blevet sat i verden med en mission om at gøre det nemmere at få sin case ud til et bredt netværk, således at både iværksættere og investorer har en bedre mulighed for at komme i kontakt med hinanden samt deltage i dealflowet fra andre.

Dealhub, der stadig er i beta, er delt op i følgende kategorier:Det er min forhåbning at du og mange andre vil få glæde af platformen. Har du en investering du søger, et aktiv du ønsker at sælge eller noget der kunne være en investeringsmulighed for en anden person kan du gratis og nemt oprette en annonce.Besøg DealhubFølg med på Twitter

Mere end 170.000 personer følger mig allerede på Twitter og får live opdateringer, thoughts og perspektiver fra Twitter. Hvad med dig?

Gå til @magnuskjoeller

Bliv holdt opdateret - Tilmeld nyhedsbrev