Om Magnus Kjøller Holding

KORT FORTALT

Magnus Kjøller Holding er et privatejet holding- og investeringsselskab ejet 100% af Magnus Kjøller. Selskabet, der i dag drives fra kontoret i Dubai, fokuserer på investeringer i både startups såvel som etablerede virksomheder, samt hjælper eksisterende porteføljeselskaber med strategisk rådgivning.

Magnus Kjøller Holding har ejerskab i mere end 15 porteføljeselskaber som sammenlagt beskæftiger over 300 medarbejdere.

HISTORIEN

Magnus Kjøller Holding er grundlagt af Magnus Kjøller, en dansk iværksætter og Business Angel. Fundamentet for Magnus Kjøller Holding bygger på overskud fra egne virksomheder og internetkoncepter som siden 2010 er blevet geninvesteret i ejendomme og andre typer virksomheder indenfor forskellige brancher. Den store berøringsflade med forskelligartede og succesfulde virksomheder, har gjort Magnus Kjøller Holding til det kompetente investeringsselskab det er i dag.

STRATEGISK RÅDGIVNING

Hos Magnus Kjøller Holding investerer vi typisk ikke alene med kapital, men tager også en aktiv rolle ved at hjælpe vores porteføljevirksomheder med strategisk rådgivning, juridisk sparring, netværk og erfaring.

En investering fra Magnus Kjøller Holding er dermed en værdifuld ressource på flere niveauer.

Teamet

Magnus Kjøller

Magnus Kjøller

Founder, Entrepreneur and Business Angel

Serieiværksætter og Business Angel. Uddannet datamatiker. Magnus har gennem sine 15 år som ejerleder opbygget erfaring og kompetencer inden for bl.a. abonnementsforretning, online markedsføring, strategisk planlægning, forretningsudvikling, investering og finansiering.

Jens Christian Thordal Poulsen

Jens Christian Thordal Poulsen

Legal counsel

Legal Counsel hos Magnus Kjøller Holding. Uddannet fra SDU, erfaring med finansiel leasing, iværksætteri og virksomhedsdrift. Jens Christian har kompetencer indenfor bl.a. juridisk rådgivning, risk management, aftaleret, selskabsret og forretningsudvikling.

Esben Bach

Esben Bach

Portfolio manager

Uddannet fra Aalborg Universitet og Seminariet for Håndværk og Design. Esben er en humanistisk uddannet leder hvis kernekompetencer ligger inden for ledelse, driftsoptimering samt konceptudvikling.

Investering

Søger du investering til dit startup (eller etablerede virksomhed) er vi meget interesseret i at høre mere.

Ansøg om investering

Øvrigt

Ønsker du at kontakte os vedr. en henvendelse der drejer sig om noget andet end investering, kan du benytte denne formular.

Videre til kontaktformular