Magnus Kjøller


Business Angel


Født i 1984 og opvokset på Bornholm. Som 15 årig flyttede jeg til Aalborg hvor jeg tog en HTX-uddannelse og efterfølgende læste til Datamatiker.

Fra en ung alder har jeg haft stor interesse interesse for iværksætteri og på min 18 års fødselsdag var gaven til mig selv mit eget CVR-nummer. Siden da har jeg været heldig, og været med i en masse spændende projekter og virksomheder.

Mit gennembrud kom i 2007 hvor jeg igennem CM Network A/S fik stor succes med et koncept der i dag hedder PointWorld. Med ressourcerne fra det projekt har jeg siden 2011 fokuseret på at opbygge en større ejendomsportefølje og investere i og starte mange nye selskaber.

Efter at have tilbragt 15 år i Aalborg valgte jeg i efteråret 2014 at flytte til Dubai hvor jeg i dag som udenlandsdansker bruger det meste af min tid på at investere i og hjælpe startups via min rolle som Business Angel.

For mere information kan jeg anbefale at besøge min LinkedIn profil eller min personlige blog. Jeg har også lavet en AMA hvor du kan læse og stille spørgsmål direkte til mig. Endelig kan du også udforske mit danske holdingsselskabs selskabsstruktur og følge mig på Facebook, Twitter eller Instagram.